Houtskool zeep, wat zijn jouw voordelen?

Plantaardige houtskool zeep is het detoxproduct bij uitstek. Deze zeep wordt dan ook in Marseille met de hand gemaakt. De houtskool zeep helpt onzuiverheden te absorberen, verkleint uw poriën, en werkt effectief tegen acne/mee eters. Bovendien is deze zeep zeer zacht en verzorgend voor jouw huid.
Zelfs wanneer je een droge huid heeft, zal deze zeep je huid niet uitdrogen!

P.S Ook heerlijk om te gebruiken in combinatie met een sisal zeepzakje, om mee met te scrubben en om in te bewaren.

We hebben alle voordelen van de Houtskool zeep op een rijtje voor je gezet. Kortom echt het proberen waard!

ABSORBEERT OLIE Soms kan onze huid overtollige olie produceren, ook wel talg genoemd. Sebum is essentieel voor de gezondheid van de huid. Maar soms hebben we te maken met hormonale veranderingen, en kunnen we er teveel van produceren. Alhoewel dit volledig natuurlijk en normaal is, kan het ons mooie gezicht een beetje glanzender maken dan de meesten van ons eigenlijk zouden willen. Huidverzorging met houtskool komt hier goed tot zijn recht, door zijn superporous structuur zuigt het olie op wat helpt om het uiterlijk van onze glimlachende gezichten te verbeteren.

MATTEREND Matteren is een chic woord voor het verminderen van de glans als gevolg van overtollig talg. Dit is iets waar we soms wanhopig naar verlangen wanneer onze huid steeds meer olie blijft produceren. Om dezelfde redenen dat de zeep uit ons houtskoolassortiment goed zijn in het opnemen van olie, zijn ze tevens uitstekend in het matteren. Dat allemaal vanwege het geweldige vermogen om overtollig olie te verwijderen en in de wastafel af te voeren. Omdat deze met houtskool doordrenkte producten al deze viezigheid graag opslurpen, zullen ze ook het uiterlijk van je poriën verminderen. pluspunt op pluspunt…

REINIGING Wassen met houtskool geeft je huid een zeer grondige reiniging en geven je poriën het gevoel dat ze niet verstopt zijn. Precies wat je nodig hebt na een productieve dag in alle weersomstandigheden.. Ze kunnen zich aan het vuil binden en voorzichtig dode huidcellen ervan overtuigen dat het tijd is om te vertrekken. Hun superabsorberende karakter slurpt het vuil op en houdt het vast totdat je het allemaal wegspoelt.

VERMINDER DE DOFHEID VAN DE HUID Met alle ijverige en diepe verlangens van houtskool om dagelijks vuil en dode huidcellen te verwijderen, kan de vreugdevolle natuurlijke conclusie getrokken worden dat dit donkere goedje je een gezicht geeft dat duidelijk de saaie en sombere winter achter zich gelaten heeft en nu geniet van de geneugten van de lente. Slechts een van de vele voordelen van houtskool, en de meeste houtskoolproducten kun je elke week gebruiken. Er is dus geen enkel reden om er als een zombie uit te zien. Blijf stralen !!!

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Spend  42,00 more to get free NL shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

n producten
Powered by addy