Het is weer tijd voor het zeepje van de maand! Ondanks dat het weer nog niet echt lente noemenswaardig is, hebben we gekozen voor de savon de marseille kersenbloesem. In het frans Fleur de cerisier. De fragiele bloesems van de ‘sakura’ (Japanse kers) worden door Japanse dichters vaak omschreven als ‘lente-sneeuw’ (past helemaal bij het weer van de afgelopen week…) In Japan zijn ze een oeroud symbool voor de wedergeboorte van de natuur en puurheid.

De delicate zoete geur van de kersenbloesem zeep, werkt dan ook heerlijk ontspannend! De zepen hebben een 100% plantaardige basis die de huid voedt, hydrateert, verzacht en beschermt. Dankzij de samenstelling, die uitzonderlijk rijk is aan vitamine A, D, E, F. heeft karitéboter een regeneratieve, herstellende eigenschappen en helpt deze zeep bij het bestrijden van een droge huid. Het reinigt, verzacht, voedt, verstevigt en hydrateert de huid. Deze geurende zeep is geschikt voor alle huidtypes.

De zeep is verkrijgbaar in 2 verschillende grootte, 125 en 60 gram (ook een fijn formaat om gewoon eens uit te proberen)

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Spend  42,00 more to get free NL shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

n producten
Powered by addy