Voor gebruik bevochtig huid en zeep, schuim, was en spoel grondig. De zepen kunnen dagelijks worden gebruikt voor hand-, lichaams- en gezichtshygiëne. Wij voegen biologische sheaboter toe aan al onze zepen, maar sommige gevoelige huidtypes geven de voorkeur aan nog fijnere stoffen , we raden dan ook aan om onze 100% natuurlijke lijn te gebruiken.

Als u een zeer gevoelige of problematische huid heeft, kunt u de zeep op een klein deel van uw arm testen om te controleren of uw huid niet negatief reageert, hoewel dit zeer zelden gebeurt. Als u er mee wacht om een ​​zeep te gebruiken, moet u weten dat deze gedurende meerdere jaren goed houdbaar is. Bovendien, hoe ouder het is en dus hoe droger, hoe minder snel het zal slijten tijdens gebruik. Als de zeep ouder wordt, kan het zijn geur enigszins verliezen.

Het is beter om 2 zepen met verschillende geuren niet naast elkaar te laten liggen, omdat de ene sterker is kan de andere gaan overheersen.

Maak uw zeep nuttig terwijl u wacht om ermee te wassen, ze zullen bijvoorbeeld uw kasten en lades heel goed parfumeren. Sommigen gebruiken ze zelfs als antimot. Door de ruime keuze aan kleuren kunt u ook uw badkamer decoreren.

Als u begonnen bent met het gebruik van een zeep, vergeet dan niet om deze na elk gebruik af te spoelen en probeer deze tussen de toepassingen droog te houden. (Tip gebruik onze sisal zeep zakjes) Vermijd de rand van de gootsteen of de badkuip die nog nat is, of de zeepbakjes gedrenkt in water, die het water niet goed afvoeren. Zeep die te nat is, zal de neiging hebben om zachter te worden, zijn geur te verliezen en minder te schuimen.

0
Spend  42,00 more to get free NL shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

n producten
Powered by addy