Deze heerlijke zeep is alleen al een lust voor het oog…

Let op gevaar voor eigen risico: visite blijft langer op toilet zitten wanneer deze zeep wordt gebruikt.
Ben je nu benieuwd of deze heerlijke geur rose jouw nieuwe favoriet kan worden?

Ruikt zacht, delicaat, warm, fris en bloemig. De meeste mensen associëren rozengeur met iets wat van hun oma te maken heeft… Oudbollig, ouderwets. Rozen zijn echter nooit uit de mode geweest, het is een klassieke tijdloze geur. En zeker gecombineerd met een frisse toon is deze geur juist heel modern en toegankelijk geworden en geschikt voor alle leeftijden.

De roos is al meer dan vijfduizend jaar een bloem die in China en Perzië wordt verbouwd. Het was een bloem die in Griekenland werd gebruikt vanaf de bronstijd. Sommigen gebruikten het om Athene in al haar schoonheid te vertegenwoordigen. De roos inspireert veel dichters en wordt gebruikt als embleem van liefde, vooral als hij rood is. Volgens het verhaal nam zelfs koning Midas, die in de ban van de roos raakte, er een paar mee toen hij naar Macedonië werd verbannen.

De zeep rose is verkrijgbaar in 125 gram en 30 gram. Op zoek naar een cadeautje of als gasten bedankje? bekijk eens de cadeau mogelijkheden of neem gerust contact met ons.

Spiek hier alvast eventjes….

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Spend  42,00 more to get free NL shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

n producten
Powered by addy