Het gebeurt ons allemaal… we ruiken, zien de verleiding van de mooie plastic verpakkingen. En eigenlijks het liefst ook nog in een aanbieding… betrapt ! Maar wat smeren we nou eigenlijks op onze huid ?

Is het wel allemaal zo verzorgend en huidvriendelijk als ze beweren…. Van sommige ingrediënten in verzorgingsproducten wordt beweerd dat het je huid als het ware verslaafd maakt: minerale oliën en vetten. Nadat je het enige tijd gebruikt hebt, lijk je niet meer zonder te kunnen. Je huid voelt droog, ruw en geïrriteerd als je hem niet hebt ingesmeerd met dit middeltje. Parfum, paraffine en parabenen (conserveermiddelen) zijn doorgaans de grootste boosdoeners bij het irriteren van de huid ( neem gerust een kijkje achter op je fles in de douche of badkamer ) Alhoewel de meningen verdeeld zijn over het effect, is iedereen het erover eens dat je de natuurlijke processen van de huid het beste niet te veel kunt verstoren. Dat geldt voor alle reinigingsmiddelen, inclusief zeep. Het belangrijkste is dat je matig reinigt, met water dat niet al te heet is.

Begin eens met echt te zorgen voor je huid !

Geef een natuurzeep of een van onze biologische zepen een tijdje de kans en je zult zien dat je huid, zelfs je haar na gebruik van de shampoo bar, na een paar weken gewend raakt aan de nieuwe verzorgingsmethode. Je huid zal in het begin droog aanvoelen, je haar misschien juist wat vettig en stug. Maar na verloop van tijd raakt je lichaam eraan gewend en je huid gaat weer ‘leren’ om zelf nieuwe huidvetten aan te maken.

Beter voor jezelf en beter voor het milieu 💝

Kies uit 3 verschillende grootte biologische zepen.

Aanbevolen artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

n producten
Powered Voltage Emoji by addy