Blokzeep vlekverwijderaar Terre de sommieres voor huishoudelijk, economisch, ecologisch en afvalvrij gebruik.

De Terre de Sommières werd in de 19e eeuw ontdekt nabij Montpellier, in het dorp Sommières. Dit zeer fijne kleipoeder heeft een sterk absorberende, ontvettende, vlekverwijderende werking en neutraliseert geurtjes . Het kan direct in poedervorm worden gebruikt. Met ons stuk zeep kunt u het op een gecontroleerde, eenvoudigere en praktischere manier gebruiken om op een natuurlijke en zachte manier alle vlekken van uw textiel te verwijderen: fruit, vet, koffie, thee, bloed, gras, wijn, inkt. Geen enkele vlek kan het weerstaan!

Hoe Blokzeep: Vlekverwijderaar Terre de Sommieres te gebruiken ? 

Maak de zeep en het textiel licht vochtig met koud water en wrijf vervolgens over de vlek. Afhankelijk van de leeftijd van de vlek 10-15 minuten of enkele uren laten inwerken. Daarna met de hand of in de machine wassen . Aarzel niet om de handeling indien nodig meerdere keren te herhalen bij zeer moeilijke vlekken.

Het gebruik van ons stuk vlekverwijderende zeep om hardnekkige vlekken uit uw textiel te verwijderen is zuiniger omdat het langer meegaat, maar het is ook een manier om uw impact op het milieu te verminderen en bij te dragen aan nul afval . Ook geen flessen en chemicaliën meer!

Van onze kant streven we er ook naar om onze impact op het milieu te verminderen: we gebruiken geen plastic meer en de verpakking van onze zepen zijn zoveel mogelijk verminderd. Onze vlekverwijderaar wordt alleen geleverd met een kleine recyclebare kartonnen wikkel.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Spend  42,00 more to get free NL shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

n producten
Powered by addy