In een wereld waar duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, is het vinden van producten die zowel effectief als vriendelijk voor de planeet zijn een ware schat. En dat is precies wat de afwaszeep van Zeepengeurboetiek belooft – een duurzame en geurige afwaservaring die zowel goed is voor jou als voor de planeet.

De afwaszeep van Zeepengeurboetiek wordt met de hand gemaakt van natuurlijke ingrediënten en biologisch afbreekbare materialen. Dit betekent dat je niet alleen je vaat schoonmaakt, maar ook bijdraagt aan het verminderen van je ecologische voetafdruk. Geen schadelijke chemicaliën of synthetische toevoegingen hier – alleen pure, natuurlijke ingrediënten die zacht zijn voor je huid en het milieu.

Maar dat is nog niet alles. De afwaszeep van Zeepengeurboetiek komt in 2 verschillende soorten van verfrissende citroen en bicarbonaat waardoor afwassen een ware zintuiglijke ervaring wordt. Geen saaie afwas meer – met deze fijne afwas zeep wordt afwassen een plezierige taak.

Dus, waar wacht je nog op? Ontdek de magie van de afwaszeep van Zeepengeurboetiek en transformeer je afwasroutine in een duurzame en geurige ervaring die zowel jij als de planeet ten goede zal komen.

Afwaszeep met bicarbonaat 120g

 3,98 INCL.BTW

120 gram stuk afwasmiddel, verrijkt met zuiveringszout waarvan de ontvettende en absorberende eigenschappen al tientallen jaren worden erkend. Vaste zeep voor huishoudelijk gebruik, ideaal voor de dagelijkse afwas. Economisch, ecologisch en zero waste Ontvetter en antikalk. Bevochtig uw borstel of sons en de vaste zeep met heet water, wrijf tot schuim ontstaat, was de vaat en…

Afwaszeep met witte azijn en citrus 120g.

 3,98 INCL.BTW

120 gram blok afwasmiddel, verrijkt met witte azijn en essentiële oliën van citrusvruchten, waarvan de ontvettende en geurverdrijvende eigenschappen al tientallen jaren worden erkend. Vaste zeep voor huishoudelijk gebruik, ideaal voor de dagelijkse afwas. Economisch, ecologisch en zero waste. Bevochtig uw borstel of spons en de vaste zeep met heet water, wrijf tot schuim ontstaat, was…

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Spend  42,00 more to get free NL shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

n producten
Powered by addy