Verse ezelinnenmelk en biologische sheaboter… ingrediënten met duizend-en-een voordelen… (Sorry helaas niet vegan…)

Verse en biologische ezelinnenmelk (van een kleine boerderij in de Hérault) wordt koud toegevoegd (na verzeping). Het behoudt dan al deze hydraterende en regenererende eigenschappen.

De reputatie van ezelinnenmelk en de voordelen ervan zijn al eeuwen oud. Het is altijd al gebruikt in huidverzorgings- en schoonheidsrituelen. Zeer rijk aan voedingsstoffen, waardoor het een uitzonderlijke behandeling is met meerdere deugden, voedend, verzachtend, revitaliserend, herstellend en beschermend , het heeft ook een sterke hydraterende kracht voor een verstevigend effect.

De zeep biedt een royaal en romig schuim, dat de huid zacht omhult, reinigt zonder de hydrolipidenfilm volledig te verwijderen om het gevoel van een droge huid dat kan optreden na een douche te verminderen.

De alliantie met biologische sheaboter vergroot de voordelen van onze ezelinnenmelkzeep. Dit natuurlijke ingrediënt, rijk aan vitamines, is altijd in Afrika gebruikt als een schoonheidsgeheim voor Afrikaanse vrouwen om hun huid en haar te voeden en te beschermen. Het is dus een zeer goede bondgenoot om de droge huid dagelijks te voeden, te verzachten en verzorgen.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Spend  42,00 more to get free NL shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

n producten
Powered by addy